2 min čitanja
26 Mar
26Mar


Vlasnik ste male tvrtke koji traži rješenja za visokokvalitetni ispis naljepnica po razumnoj cijeni? Stojimo vam na raspolaganju!
Možete brzo i jednostavno izraditi naljepnice profesionalnog izgleda za svoja craft piva, bezalkoholna pića, staklenke meda, marmelada, krema i mnogo toga drugoga pomoću našeg ekosolventnog printera velikog formata. U ovom ćemo postu pogledati kako ispisati vlastite naljepnice u našoj tiskari.

Kako pripremiti dizajn?


Izrada dizajna prvi je korak u tiskanju vlastitih naljepnica. Ako niste upoznati sa softverom za dizajn, dostupni su mnogi alati za dizajn koji su jednostavni za korištenje. Za izradu pripreme možete koristiti jednostavan alat poput Canve ili možete koristiti programe poput Adobe Illustratora ili CorelDRAW-a.


Koristite jasne, čitljive fontove i  slike dovoljne rezulucije (Npr. 330 dpi) prilikom izrade dizajna. Kako biste pomogli ljudima da prepoznaju vašu robnu marku, razmislite o tome da uključite svoj logotip ili naziv robne marke. Istaknite svoje naljepnice korištenjem kontrastnih boja i pobrinite se da dizajn odgovara veličini i obliku vašeg proizvoda.


Kako ispisati svoje naljepnice?

Sljedeći korak u ovom procesu je tisak vašeg dizajna. Možete odabrati materijal koji je najbolji za vaše proizvode zahvaljujući širokom rasponu vrsta medija s kojima naš ekosolventni pisač/rezač velikog formata može rukovati, uključujući plastične naljepnice, vinil, platno i papir.... Kako bismo zadovoljili vaše  potrebe, nudimo kvalitetni materjal mat i sjajne završne obradete kvalitetne tinte otporne navanjske vremenske uvjete


Dovršavanje proizvodnje samoljepivih etiketa


Koristimo kombinaciju tiskanja na printeru velikog formata sa funkcijom automatskog izrezivanja kako bi vaše etikete bile otisnute i izrezane  na najbolji mogući način


Nakon završetka procesa proizvodanj možete zaljepiti etikete koje sa stražnje strane imaju naneseno ljepilo kako bi vam omogučilo jednostavnu aplikaciju na vaš proizvod.  Vaša ambalaža poput boca, plastičnih ili papirnatih kutijica i kontejnera bi trebala biti čista i suha. Nakon toga jednostavno se može aplicirati naljepnicu na proizvod. Zaključak


Mogućnost ispisa svojih etiketa pomoću našeg ekosolventnog pisača velikog formata jedno je od jednostavnih rješenja za ispis koje nudimo vlasnicima malih tvrtki u našoj tiskari.  Naše stručno osoblje vam stoji na raspolaganju za izradu etiketa profesionalnog izgleda koje će vaše proizvode istaknuti na policama. 


Za vlasnike malih tvrtki koji su strastveni u svom zanatu, vidjeti svoj gotov proizvod s naljepnicom profesionalnog izgleda može biti nevjerojatno zadovoljstvo. Uzbudljiv je trenutak kada se sav njihov trud i posvećenost detaljima ujedine kako bi stvorili proizvod koji je spreman za dijeljenje sa svijetom.
Ne samo da dobro dizajnirana etiketa poboljšava cjelokupni izgled i privlačnost proizvoda, već također igra važnu ulogu u stvaranju snažnog identiteta marke. Kada kupac vidi proizvod s jasnom, upečatljivom etiketom koja ima prepoznatljiv logotip ili dizajn, to pomaže u izgradnji svijesti o marki i lojalnosti.
Tiskom vlastitih naljepnica u našem printhopu, vlasnici malih tvrtki imaju priliku kreirati prilagođeni izgled za svoje proizvode koji doista predstavlja njihovu marku i izdvaja ih od konkurencije. A kada vide svoj gotov proizvod s lijepo otisnutom i apliciranom etiketom, to je trenutak ponosa i zadovoljstva zbog kojeg se sav naporan rad i trud isplati. 


Ako želite saznati više o našim uslugama tiskanja naljepnica, odmah nas kontaktirajte!