Vaša ideja, naš print! Od podsjetnika do jumbo plakata....


Tko smo?

Mi smo uslužni obrt koji se bavi uslugom izrade reklamnih natpisa, printanja i vezanim uslugama poput: skeniranja, uvezivanja (spiralni, tvrdi, termo uvez), fotokopiranjem i popratnim uslugama, tisak velikog formata. Printamo na velik raspon materijala i formata (Tisak na platno ili canvas, plastične podloge, bannere, naljepnice, tisak ili print na šalice - izrada šalica...), te izradom display sustava za reklamne kampanje vaših tvrtki (rollup baneri, A reklame, snap okviri).
Mi volimo svoj posao i cijenimo naše klijente. Zato nastojimo biti u toku sa potrebama tržišta, te se neprestano prilagođavamo...

Zašto izabrati baš nas?
Profesionalni Dizajn: Naš tim osigurat će da vaši letci, plakati, naljepnice, majice i ostali promo materijali privuku pažnju i komuniciraju vašu poruku učinkovito.
Kvalitetni Materijali: Koristimo kokvalitetne tiskarske materijale kako bismo osigurali da vaši promo materjali izgledaju besprijekorno.
Prilagodljive Opcije: Bez obzira na veličinu, oblik ili količinu letaka, plakata, naljepnica, majica koju trebate, mi smo ovdje da vam pomognemo.
Kreativna Sloboda: Nudimo širok izbor proizvoda koje možete personalizirati – od šalica i jastuka do foto tapeta i tiskanih majica.
Posebni Trenuci: Dodajte svoj osobni dodiir svakom poklonu i stvorite posebne trenutke koji će se pamtiti. Brza Dostava: Naša brza obrada i dostava osiguravaju da vaši materijali budu spremni na vrijeme.

Nastojimo se specijalizirati u onome što radimo, ponuditi najkvalitetniju moguću uslugu po razumnim cijenama. To znači da ulažemo sve raspoložive resurse kako bi se prilagodili Vama te razvijali i poboljšali našu uslugu. Naš je cilj izgraditi kvalitetne i dugotrajne odnose sa našim klijentima temeljenima na povjerenju i uzajamnom uspjehu.