2 min čitanja
27 Dec
27Dec

Vaši voljeni zaslužuju najbolji dar, savršeni poklon. I nitko od nas ne želi  da naš poklon završi na dnu neke police ili ormara... A ruku na srce, nije baš uvijek lako dobiti ideju za upravo takav poklon.
No, vjerujem da želite da vaš poklon dodirne srce vaše voljene osobe. Siguran sam da želite da vaš trud, vrijeme i briga budu zapažene od osobe kojoj poklanjate. 

Zato, poručite im nešto posebno i poklonite dar koji ćete personalizirati baš za njih.

Slijedi nekoliko ideja koje bi vam mogle olakšati potragu.


Personalizirane maske za lice
Ideje su doista neiscrpne. Najčešće se tiskaju sublimacijom ili putem transfera. Sa maskom, možete unijeti malo šarenila i svog karaktera u svakodnevnu kolotečinu. Na masku možete staviti svoj slogan, sliku, dizajn, izabrati ponešto iz arhive ili naći ideje na stranicama poput pinterest.com , etsy.com ili slično.
A naručiti možete svakako na poveznici: personalizirana sublimacijska maska

Imate li nekoga tko voli provoditi vrijeme u kuhinji? Postoji recept i  za takve ljude! Njihov idealni poklon je zasigurno personalizirana pregača. Dimezije pregače su 70x80 i moguće je napraviti tisak po cijeloj površini. Link za narudžbu: Personalizirana pregačaŠto bi pokloni bili bez personaliziranih šalica? Svi volimo šalice. Velika paleta raznih boja i uzoraka, te ideja kojima vrvi cijeli internet, sigurno će zadovoljiti i najzahtjevnijeg kavoljupca. Neka svakojutarnje ispijanje omiljenog napitka bude prilika da se podsjeti na vas.
Ukoliko se odlučite na ovu vrstu poklona, onda će vas interesirati i ovaj link: personalizirane šalice

Jeli netko od vaši pivoljubac? Vjerujem da je. Neka se osjeća kao da je svako pivo koje popije craft pivo uz krigle za tisak. Krigla može biti od keramike ili stakla. A originalnih ideja uz pivo sigurno neće nedostajati.
Krigle za pivo


Uopće nećemo spominjati i nas "šopingholičare" - ljude koji uštede mnogo novaca na svakoj rasprodaji (:D) A neizostavni suputnik svakoj kupnji je ekološki prihvatljiva platnena vrećica. Zašto nebi i nju učinili unikatnom? Platnene vrećice za print

A sada svakako slijedi kraljica svih unikatnih poklona: majica. Od običnog odjevnog predmeta do načina kako prenijeti poruku svijetu. Šaljivi natpis, crtež, slika: svakako će se urezati u sijećanje svakog prolaznika .
Tisak na majice

Postoje još mnoge druge stvari poput magneta, puzzli, čaša, staklenki sa slamkom, termosa, metalnih boca za vodu (Sublimacija ostalo).

Siguran sam, da želite kupiti zabavni, ukitani poklon za vaše voljene. No ne želite kupiti ono što prvo vidite. Želite kupiti nešto što će oni stvarno koristiti i uživati u tome. Nećemo kupiti kristalne vinske čaše osobi koja ne voli vino!

Činjenica je da postoje deseci i deseci razno raznih opcija. Postoji mnogo raznih stvari za koje vjerojatno niste ni znali da se može personalizirati. Uživajte istražujući. Ali pazite na pravopisne pogreške... Ne želite pokloniti nešto sa ne namjernom omaškom u tekstu.


Nadam se da sam vam dao nekoliko ideja kako usrećiti nekoga sa personalizirani, unikatnim, savršenim poklonom koji neće završiti na dnu neke police, već će biti u upotrebi i radovati vaše voljene.

Do sljedećeg čitanja x)